Valószínűleg nincs olyan kislány, aki ne álmodozott volna azokról a csodálatos ruhakölteményekről, amelyeket a Disney-mesék hercegnői viselnek. Egy-egy darabot bizony még felnőtt fejjel is szívesen magunkra öltenénk.

Nos, ezt ma már megtehetjük, ha mélyen a zsebünkbe nyúlunk és beszerzünk egy Michael Anthony darabot. A 31 éves, amerikai divattervező saját elmondása szerint a Disney történeteken nőtt fel, és már kisgyermekként is valóságos divatikonoknak tartotta a Disney-hercegnőket.

Saját álmait valósította meg, amikor felnőttként, ruhatervező fejjel különleges dologgal rukkolt elő. Elhatározta, hogy készít egy Disney-hercegnők által ihletett kollekciót. Ruhái azért különlegesek, mert jó érzékkel tudja megtartani a jellegzetes Disney-hercegnős vonalakat, – első ránézésre tudjuk melyik mesehőshöz köthető a viselet -, miközben az öltözék hordható marad. Természetesen ne a hétköznapokra gondoljunk, hiszen egy csodás, sárga Bell ruhában furcsán festenénk bevásárlás közben. A tervező által készített modern-klasszikus darabokban ellátogathatunk bármilyen fontosabb eseményre, díjátadóra, vagy bálba.

A Disney-hercegnős kollekció elsöprő sikerén felbuzdulva Michael elhatározta, hogy továbbviszi ezt a vonalat. Jövőbeni tervei közt szerepel, hogy megalkossa a Disney-gonosz karaktereinek ruhamásait, inspirálja Donald kacsa, Mickey egér és Minnie, de kacérkodik a gondolattal, hogy egy Marvel sorozatot is piacra dobjon.

Figyelemmel kísérjük a gyermeki lelkületű művész munkásságát, és izgalommal várjuk, miként lesz Amerika kapitány, Vasember, Batman és Pókember jelmezéből alkalmi ruhaköltemény.

További Micheal Anthony ruhaköltemény megtekintéséhez látogassunk az Instagramra.

5 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!