Újabb káprázatos Disney mese ihlette ruhakölteményt mutattak be

0
4007

Láthattunk már erre nem egy példát, gondoljunk csak a Disney-hercegnők által ihletett parányi kis újszülött holmikra, vagy a csodálatos hétköznapi, ám elegáns női ruhákra.

Ezúttal egy ausztrál fiatalember munkássága repít minket a mese birodalmába. Paul Vasileff 1990-ben született és igencsak fiatalon, már 17 éves korában megalapította a Paulo Sebastian névre hallgató divatcéget. Munkájára jellemző a kifinomultság, és elegancia. Szereti a kézzel készült hímzéseket és gazdag gyöngy díszítéseket. Kollekcióinak darabjait olyan neves eseményeken öltik magukra elismert hírességek, mint a Grammy- vagy Oscar díjátadó. Kris Jenner, Corinne Fox vagy Kim Kardashian is viselt már Paulo Sebastian ruhát.

2017 októberében a ruhatervező, a Disneyvel karöltve hozta létre az „Once Upon a Dream” nevű, tavaszi/nyári divatbemutatót, amin a résztvevő modellek 32 darab egyedülálló, Disney mese által ihletett ruhakölteményt vonultattak fel. A neves designer káprázatos harmóniával keresztezte a divatban rejlő lehetőségeket a mese varázslatos világával, alkotásai méltán vésték fel nevét a Disney Fine Art listára. (Olyan művészek listája, akik Disney témában alkotnak maradandót.)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!