Olaf csinál kedvet a Jégvarázs második részéhez

1
8169

A 150 millió dollárból készült Jégvarázs közel 1,3 milliárdos bevételt produkált, s ezzel minden idők legsikeresebb Disney-alkotásává vált. Számtalan rajongó világszerte ünnepelte a nagy hírt, miszerint 2019 novemberében érkezik a folytatás, azaz a Jégvarázs 2.

Ám addig sem kell teljesen nélkülöznünk kedvenc karaktereinket, hiszen 2017 karácsonya előtt az alkotók megörvendeztetnek minket egy kisfilmmel, amiben nem másé lesz a főszerep, mint a bájos hóemberé, Olafé.

A magyar mozikban november 23-án kerül bemutatásra a legújabb Disney-Pixar koprodukció, Coco címmel. A történet egy kisfiúról szól, aki hirtelen a túlvilágon találja magát, de a kezdeti ijedtsége hamar alább hagy, miután ráébred, hogy a halottak jó fejek és tulajdonképpen csak segíteni szeretnének neki, hogy visszajuthasson az élők világába. A Pixar hagyományoknak megfelelően a Coco vetítése előtt tekinthetjük meg a 21 perces kisfilmet Olaf főszereplésével.

A kisfilm trailere szerint Anna és Elza készülnek megünnepelni a karácsonyt, csak éppen fogalmuk nincs miként is zajlik egy ilyen esemény. Ezért Olaf készségesen felkerekedik és utána néz a különböző karácsonyi hagyományoknak, hogy aztán segíthessen kialakítani a testvérpáros saját ünnepi szokásait. A felderítés természetesen nem zökkenőmentes, túlbuzgó hóemberünknek még egy szánt is sikerül felgyújtania.

A vidám hangulatú előzetes után izgalommal várjuk a kisfilm vászonra kerülését, na meg persze a 2019-es Jégvarázs folytatást.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!