Vajon melyik Disney produkcióról mondhatjuk el, hogy minden idők legnagyobb anyagi bevételét hozta a gyártóknak? Ez természetesen a Jégvarázs című alkotás! Az elsöprő sikerek után nem is volt kérdés lesz-e a történetnek folytatása. Ugyan az első rész egy kerek egész alkot, vagyis a mese végén nem maradtak elvarratlan szálak, 2015 óta mégis sejthető, hogy a Disney munkatársai tovább fogják gördíteni az eseményeket.

Az időponttal kapcsolatosan nagy volt a titkolózás, de mára nyilvánosságra került, hogy pontosan 6 évvel a Jégvarázs első része után, 2019 november 17-én kerül majd bemutatásra a várva várt Jégvarázs 2.

2015-ben már élvezhettünk egy apró folytatást kisfilm formában, ami Jégvarázs – Party láz címre hallgat, de a mókás szülinapról szóló darab Elza és Anna történetét érdemben nem viszi tovább, így egyenlőre sejtésünk sincs mi vár ránk a Jégvarázs második részében. Az alkotók annyit elárultak, hogy a folytatás varázslatosabb lesz, mint az első rész volt. A szereplőket illetően is homályban tapogatózunk, bár az azért sejtet valamit, hogy a fő karakterek szinkronszínészei már népszerűsítik Twitter-oldalaikon a Jégvarázs 2. érkezését.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!