Elkezdődött a Demóna 2 forgatása

0
65706

Egy-két hónapja nem másról szóltak a hírek, minthogy nagysikerű Demóna is folytatást kap. Nos, a hír igaz volt, a Disney hivatalosan is bejelentette, hogy megkezdték Demóna 2 (Maleficent II) forgatását.

2014-ben került vászonra a Csipkerózsika főgonoszának élőszereplős története, Demóna szerepében Angelinával. A film szép bevételt produkált a maga 750 milliójával, így nem is csodálkozunk a beharangozott folytatáson. Jolie-t 2015-ben láthattuk utoljára filmvásznon, azóta inkább a rendezői székben tetszeleg, ám a Demóna 2-ben kizárólag főszereplőként vesz részt.

Az első részből Angelina Jolie mellett Elle Fanning is visszatér, akikhez Michelle Pfeiffer (Ingrith királynő), Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein és Robert Lindsay, valamint Harris Dickinson csatlakoznak.

It's bring your mom to work day on the #Maleficent2 set!!!!! ✌?

Elle Fanning (@ellefanning) által megosztott bejegyzés,

A filmet Joachim Ronning (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja) jegyezheti. A tervezett bemutatóról egyenlőre nincs információ, annyit lehet tudni, hogy a forgatás az elmúlt hetekben kezdődött, Angelina pedig októberben fog csatlakozni a stábhoz. A színésznő saját elmondása szerint a cselekmény erősen támaszkodik majd az első részben történtekre, ő pedig alig várja, hogy ismét szereplőként vegyen részt a filmes munkálatokban. Ez érthető is, tekintve, hogy a rendezésében készült filmek nem döngetik a bevételi listák csúcsait.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!