Folytatást kap az élőszereplős Dzsungel könyve – “Kiplingesebb” lesz

0
5797

Azon már meg sem lepődünk, ha egy újabb élőszereplős feldolgozás kerül beharangozásra, hiszen ez az irányvonal igencsak kedvez a Disneynek. Ezúttal A dzsungel könyve című klasszikus az érintett. Rudyard Kipling azonos című regénye nyomán készült az első Disney-feldolgozás 1967-ben.

2016-ban kaptuk a film élőszereplős feldolgozását, ami világszerte, mintegy 966 millió dollár bevételt produkált. Mi sem természetesebb, hogy a Disney szeretne repetázni a sikerből, vagyis elkészíti A dzsungel könyve élőszereplősének második részét.

A rendező ismét Jon Favreau (Vasember) lesz, a film írója pedig Justin Marks. Utóbbi annyit elárult, hogy a készülő folytatás a régi gyökerekhez nyúl vissza, azaz sokkal „Kiplingesebb” lesz, mint a 67-es, vagy a 2016-os feldolgozás. Köztudott, hogy a Disney verzió, ugyan az alapmű címét megtartotta, a cselekménye csak nyomokban hasonlít eredetijéhez. Így aztán van min izgulnunk, hiszen A dzsungel könyve 2-ben eddig nem ismert, sosem látott cselekményszálakat élvezhetünk majd.

A kérdésre, miszerint a készülő folytatásban Maugli visszatér-e az emberek világába, Justin azt felelte, egyenlőre nem szakítják ki őt a vadon környezetéből. „Egy későbbi filmben talán változtatunk ezen.”   A jelek szerint az élőszereplős folytatáson túl, egyéb, A dzsungel könyvével kapcsolatos tervek is lapulnak Disneyék tarsolyában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!