A Disney-hercegnőket mindnyájan szeretjük, ismerjük. Drukkolunk a történetekben szereplő ifjaknak, hogy beteljesítsék a szép hercegnők szerelmét, de elképzeltük-e valaha Arielt, Bellt vagy Mulant gyermeket várva?

Nos, megtette ezt helyettünk egy texasi fotós házaspár, Vic és Mary, akik várandós kismamákat és korábbi modelljeiket kérték fel arra, öltsenek nagy pocakkal Disney-hercegnő jelmezt. Az egyedi ötletet sajnálatos esemény ihlette, hiszen a pár azután döntött az extrémnek mondható fotósorozat témáját illetően, miután elveszítették várva-várt magzatukat.

Egy évvel a sajnálatos tragédia után Mary a kismamák fotózásában találta meg a megnyugvást, saját elmondása szerint így kerülhet a legközelebb az anyasághoz. Párja, Vic mindenben támogatja Maryt,  sőt, kifejezetten élvezi az új munkát, mert az eddig megszokottól merőben eltér.

A pár modelljei főként  hétköznapi kismamákból tevődnek össze, akik Maryhez hasonlóan Disney-meséken nőttek fel és örömmel öltik magukra egy-egy szépséges hercegnő, valóságban megvarrt ruhakölteményét.

Az ötlet vevőre talált a nagyközönség köreiben, hiszen az  interneten villám  gyorsasággal terjednek a szebbnél-szebb művészi kismama fotók és egyre többen döntenek úgy, hogy Disney-hercegnő jelmezbe bújva örökítik meg várandós pocakjukat az utókor számára.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!