Te is lehetsz Aranyhaj a világító lámpások között sétálva!

0
7835

Senkinek nem kell bemutatnunk a Disney gyönyörű meséjében szereplő Aranyhajat és bizonyára abban is sokan egyet értünk, hogy a film legvarázslatosabb jelenete, amikor a hercegi pár elrabolt gyermekükre emlékezve ezernyi pompás lámpást ereszt a levegőbe.

A film izzó lámpásokkal teli környezetébe képzelhetjük magunkat, ha ellátogatunk Tokióba. A The Art of Disney – The Magic of Animation című kiállítás részét képező tárlat megtekintéséhez a Miraikan múzeumot kell felkeresnünk. A bemutatóteremben április 8. és szeptember 24.-e között tekinthetünk be a Disney animációs kulisszái mögé.

A kiállítás különlegességét és látványosságát fokozza, hogy a terem összes falát, valamint a plafont is tükrök borítják. A rejtett led izzók szenzorokkal vannak ellátva, így a teremben sétálva ott erősödik fel a fény ahol állunk, majd tompul, ahogy tovahaladunk. A maximális élvezhetőség érdekében a tárlatra egyesével engedik be az odalátogatókat, ám nem kell tétlenül várakozni sorban állás alatt sem, hiszen a helyiség különleges, átlátható tükörfalainak köszönhetően, már kívülről is csodás látvány tárul az érdeklődők szeme elé.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!