A hihetetlen család 2. ott folytatódik, ahol az első rész véget ért

0
5866

Tekintsünk vissza egy kicsit az időben, méghozzá 2004-ig, ekkor jelent meg ugyanis a 6. Pixar film, azaz A hihetetlen család című egész estés animáció. A film elképesztő siker lett, 2005-ben négy Oscar jelölésből kettőt elhozott, mellé Golden Globe-díjat is nyert, valamint több, mint 17 milliós eladással 2005 legkeresettebb DVD-je lett.

A történet főszereplője Mr. Irdatlan, elismert szuperhős mindaddig, míg egy kotnyeles rajongójának köszönhetően majdnem tömegbalesetet okoz. Az incidens hatására a polgármester elrendeli, hogy a szuperhősöknek be kell illeszkedniük a normál társadalomba. Mr. Irdatlan, Bob Parr néven kezd új életet családjával (feleség és három gyermek) egy kertvárosban, irodai munkát végez és rettentően unatkozik. Egy napon titkos megbízója akad Mirage személyében, aki egy kis szigetre küldi hősünket, hogy megfékezzen egy elszabadult robotot. Bob pillanatok alatt vedlik vissza Mr. Irdatlanná és annak rendje s módja szerint bele is sétál korábbi ellenfele, a gonosz Szikra által állított csapdába.

Brad Bird, A hihetetlen család 2. rendezője

Ilyen előzmények után természetes, hogy a rajongók folytatásra áhítoztak. 13 hosszú év után végre bizonyossá vált, hogy lesz második rész.  A munkálatokat ezúttal is Brad Bird (első rész rendezője) irányítja, a cselekményszálakat pedig egyenlőre hét lakat alatt őrzi.

Szűkszavú nyilatkozatából annyi derült ki, hogy a második rész időben egyetlen perc eltéréssel követi az eddig ismert sztorit, de ezúttal Nyúlányka (Mr. Irdatlan felesége) kerül középpontba és új irányt vesz a történet. A magyar mozik az első kitűzött dátumhoz képest (2019) előrehozott időpontban, már 2018. június 15-étől műsorra tűzik a várva-várt Pixar folytatást.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!