Ők lehetnek Will Smith partnerei az élőszereplős Aladdinban

0
7457

Sokunk nagy örömére hamarosan megkezdődnek az élőszereplős Aladdin forgatásai. Az előzetes tervek szerint ez év júliusában indul a projekt, így igencsak időszerű a főszereplők kiválasztása.

Amit egy ideje már biztosan lehet tudni, hogy Dzsini bőrébe a legendás Will Smith bújik majd. A film rendezőjének Guy Ritchie-nek, megvannak a főszereplő jelöltjei is, bár a hírek szerint az érintettek még nem írtak alá szerződést.

Tom Hardy mint Jafar?

Guy elképzelése szerint Jafar szerepében Tom Hardy játszana, míg a csodás Jázmin hercegnőt Jade Thirlwall alakítaná. A gyönyörű hölgy a Little Mix névre hallgató lánybanda oszlopos tagja, brit X-Faktor nyertes. A 24 éves tehetség enyhén keleties vonásokkal rendelkezik, vagyis tökéletes Jázmin hercegnő lehetne belőle.

Jázmin hercegnőt a Little Mix brit lánycsapat egyik énekesnője, Jade Thirlwall alakítaná

Az élőszereplős film a meséhez hasonlóan musical lesz, így nem csoda, ha Madonna exe olyan szereplőket céloz meg, akik jó énekhanggal vannak megáldva. Többek szerint Hardy merész választás, hiszen eddigi szerepei merőben mások voltak (Eredet, A sötét lovag – Felemelkedés, A visszatérő) , de Guy töretlenül hisz az 1977-es születésű brit színész képességeiben és határozottan kijelentette, őt tudja leginkább elképzelni élőszereplős Aladdinként.

Mi bízunk Guy rendezői tehetségében s abban, hogy az említett hírességek elfogadják a megtisztelő felkérést. Az élőszereplős Aladdinra pedig várhatóan 2018-ban válthatunk mozijegyet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!