Hullajónak ígérkezik a novemberben debütáló Coco

1
8070

A történet szerint Miguel egy 12 éves kisfiú, aki példaképe, Ernesto de la Cruz nyomdokaiba lépve, híres zenész szeretne lenni. Egy faramuci fordulatnak köszönhetően váratlanul megnyílik előtte a holtak birodalma, és a fiú egyszeriben egy halom csontváz közt találja magát. Miguel eleinte természetesen fél, ám gyorsan rájön, hogy a halottak tulajdonképpen jó fejek. Ahhoz, hogy hazajuthasson , meg kell keresnie elhunyt rokonait, akik visszasegíthetik őt az élők világába.

A film nagyon eredeti módon foglalkozik a halál szélsőséges témájával. A kifejezetten szórakoztató, színes jelenetek gyermekek számára is befogadhatóvá teszik a történetet. A Coco legújabb előzetesében Miguel négylábú haverja, Dottie egy önjáró orsócsontot üldöz, ami igyekszik visszajutni zombi gazdája karjára. Történhet-e jobb dolog az ember kutyájával, minthogy szembe sétál vele egy ízletesnek kinéző csontváz?

1. Coco – magyar szinkronos előzetes

2. Coco – magyar szinkronos előzetes

Az animációs remek további humorral fűszerezett jelenetei sem váratnak magukra sokáig, hiszen a filmet november 23-án, egy nappal az amerikai bemutató után tűzik műsorra a magyar mozik. Meg kell hagyni, hogy a bemutató időpontját stílusosan választotta meg a Disney-Pixar páros, hiszen mikor lenne aktuálisabb ez a téma, mint Halloween környékén?

Coco legújabb plakátja:

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!