Elkészültek A Szépség és a szörnyeteg ihlette “örökrózsák”

2
16878

Bizonyára senkinek nem kell bemutatni a ismét mozikban látható A Szépség és a szörnyeteg című filmből ismert, búra alatt őrzött varázslatos rózsaszálat. Nos, ez a különleges rózsa ihlette meg a brit ForeverRose nevű céget, s mintájára alkották meg az “örök rózsa” névre hallgató ajándékot.

Egy speciális, glicerin alapú folyadékkal, környezetkímélő eljárással pótolják a rózsaszál nedvességtartalmát, biztosítva ezzel tartós frissességét és lágyságának megőrzését. A búra alá zárt virág, akár 20 éven át lehet lakásunk éke, de búra nélkül is kibír 3-4 évet, ami vágott virág esetében elképesztő időtartam.

Ideális ajándék bármilyen különleges alkalomra, hiszen hosszú időn át mesélheti két ember történetét. Magyarországon a DiamondFlowers nevű cég forgalmazza ezt a tartós csodát. Kiválaszthatjuk milyen színű rózsát szeretnénk, illetve hány szálat, akár komplett csokrokat is képesek konzerválni. A virág mellé járó gravírozott kártya teszi igazán személyessé a meglepetést.

Az “örök rózsa” hátránya, hogy a virág valódi varázsa, azaz az illata a búra alatt nem érvényesül, az ára pedig meglehetősen borsos, de a tartós esztétikai élmény bő kárpótlást nyújt.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nekem nagyon tetszenek, szívesen látnék egy ilyen búra alatti vörös rózsát az otthonomban! 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!