Így néznének ki a Disney-hercegnők realisztikusabb külsővel

0
8481

A Disney számos olyan karakterrel büszkélkedhet, ami világszerte nagy népszerűségnek örvend, gondoljunk csak Mickey egérre vagy Plútó kutyára, ám a pálmát egyértelműen a Disney-hercegnők viszik. Nemrégiben-miután a Disney megvásárolta George Lucastól a Star Wars szerzői jogait – még a Leilát alakító híres színésznő, a néhai Carrie Fisher is azt nyilatkozta: „Mindig is szerettem volna Disney-hercegnő lenni, most teljesült az álmom”. Vagyis még a mozivásznat bejárt hírességek sem tudják kivonni magukat a bájos hercegnők varázsa alól. Nem csoda hát, hogy számos művészt is megihlettek ezek a gyönyörű karakterek.

Nincs ezzel másként Isabelle Staub, szabadúszó illusztrátor sem, aki saját elmondása szerint egész gyermekkorában rajongott a Disney-filmek szereplőiért. A művésznő saját gyerekkönyvén dolgozik, de közben saját stílusában megfesti a gyönyörű Disney-hercegnőket, méghozzá elképesztően jól!

Alkotásai szinte életre kelnek, festményeit nézve azt várjuk, hogy Hamupipőke, Bell, vagy Jázmin kilépjen a vászonról. A hercegnők kidolgozása modernebb, de mégis megőrzik mesejellegüket. Az arckifejezések és tekintetek kifejezőbbek, a haj, a bőr csillogóbb, az összhatás lenyűgöző.

Isabelle, Instagram oldalán osztja meg műveit, ahol máris hatalmas népszerűségnek örvend, képeit számtalan rajongója likeolja, és több százan követik. Az illusztrátor felkérést is kapott egy Disney gonosz karakter sorozatra, aminek munkálatai későbbre várhatóak

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!