A júniusban érkező Verdák 3-al extrát is kapunk

0
5296

Ahogy azt már megszokhattuk a Disney-Pixar párostól, az egész estés alkotásaikat aperitiffel kínálják. Az étvágygerjesztő ebben az esetben természetesen nem ital, hanem egy kisfilm, amit a fő alkotás előtt tekinthetünk meg. Nem lesz ez másként a júniusba mozikba kerülő Verdák 3 című film vetítésekor sem.

Villám McQueen harmadik mozis megjelenése az előzetesek szerint sokkal durvábbra sikerült, mint a korábbi részek. Talán ezt hivatott tompítani a Luo címre hallgató, 6 perces alkotás, ami őszintén megindítóra sikerült.

Lou nem más, mint egy iskolában elhagyott tárgyakból összerakott „báb”. A piros kapucnis pulóverből, baseball labdákból, valamint egyéb elfeledett kütyükből álló lény meglehetősen hasonlít a jellegzetes moped bábokhoz. A történet szerint a suliban talált tárgyak életre kelnek, s egy olyan tanuló (J.J.) ellen fordulnak, aki rendszeresen gyötri társait, elveszi mások játékait. A kisfilmben talán az a legmegindítóbb, hogy pillanatok alatt képesek vagyunk beleélni magunkat a szituációba, hiszen majd’ minden közösségben van olyan, aki piszkálja a többieket. Bizonyára mi is estünk már áldozatául hasonló gonoszkodásnak, vagy a gyermekeink éltek át hasonlót.

A 6 perces történet rendezője Dave Mullins, aki első ízben kap szabad gyeplőt. Közreműködött már, olyan alkotásokban, mint a Szörny Rt., Agymanók, Némó nyomában, de önálló kisfilmmel júniusban fog debütálni. A producer Dana Murray lesz.

Mullins annyit elmondott, történetével arra kíván rávilágítani, hogy a „rossz” gyerekeknek is jár a figyelem, hiszen gaztetteiknek oka van. A Luo című kisfilm ezt a mélyebb mozgatórugót igyekszik megmutatni.

A teljes történetet, azaz Mullins könyörületről szóló képzelt animációs sztoriját június 15-től láthatjuk a harmadik Villám McQueen kaland előtt. Zsebkendőket előkészíteni, Verdák 3-ra fel!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!