1955 óta élvezheti a nagyközönség a csodás Disneylandet s bizony sokunk bakancslistáján szerepel egy kiruccanás a mesevilágok vidámparkjába.

A Csipkerózsika kastély látványa, a Disney-hercegnőkkel való találkozás már önmagában hatalmas élmény, akkor is ha tudjuk csak beöltözött hasonmásokkal készíthetünk közös fotót.

Nemrégiben azonban a látogatók legnagyobb örömére hasonmás helyett egy valódi híresség tette tiszteletét Disneylandben. Nem másról van szó, mint a többszörös Golden-Globe díjas és Oscar jelölt szépfiúról, Johnny Deppről, azaz a Karib-tenger kalózainak híres főszereplőjéről.

A legendás Jack Sparrow kapitány megformálóját 2003-ban a People magazin a világ legvonzóbb pasijának kiáltotta ki, a filmkatalógus látogatói pedig a kedvencek listájának előkelő 12. helyét ítélték a színésznek, ám úgy tűnik Johnny Deppnek nem szállt fejébe a dicsőség.

Azzal lepte meg Disneyland látogatóit, hogy a Karib-tenger kalózai díszletek közt eredeti filmes jelmezében ő maga bohóckodott szokásos hasonmása helyett. Természetesen azonnal előkerültek a telefonok, fényképezőgépek s a rajongók boldogan készítették felvételeiket kedvencükről. Bárcsak mi is ott lehettünk volna!

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúját a magyar mozikban május 25-től tudjuk majd megnézni.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!