Te személyiséged hasonlít Belle-re vagy Tianára? Íme az 5 legerősebb nő csillagjegy

0
6887

A Disney hercegnők kivétel nélkül erős egyéniségek. Nézzük te is harcos amazon alkat vagy-e a csillagjegyed alapján!

Kos (III.21-IV.19)

A kos lányok makacs elszántsággal küzdenek céljaikért, szinte soha nem hátrálnak meg. Kifejezetten élvezik a vezetői szerepeket, nem tűrik az irányítást.

Ilyen például Atta hercegnő az Egy bogár élete című filmben, hiszen erő feletti küzdelemmel állt ki a hangyabolyért és ki is vívta annak királynői posztját.

Bika (IV.20-V.20)

A bika lányok látszólag szendék, emiatt azt hihetnénk könnyen befolyásolhatóak is. A valóságban erről szó sincs! A jegy hölgy szülöttei a manipulálás nagymesterei, úgy érik el céljaikat, hogy a környezetüknek fel sem tűnik, hogy kívánságokat teljesítenek.

A Disney háza táján ilyen szereplő Belle, akit A szépség és a szörnyeteg szolid álmodozójaként ismertünk meg, ám könnyűszerrel érte el, hogy a szörnyeteg maga vezesse körbe a korábban tiltott kastélyszárnyban , sőt legféltettebb kincsét, az elvarázsolt rózsaszálat is megmutatta neki.

Ikrek (v.21-VI.21)

Az ikrek lányok valódi nagyjátékosok. Látszólag könnyen beadják a derekukat, valójában csak azért engednek, hogy az alkalmas pillanatban felül kerekedhessenek.

Mikor a Toy story 2-ben Woody tűzön-vízen át igyekszik visszajutni régi otthonába, Jesse képes észrevétlenül rávenni, hogy inkább maradjon velük és válassza a múzeumot.

Nyilas (XI.22-XII.21)

A nyilas lányok a szabadság gyermekei. Mindig tudják mit akarnak, soha nem térnek el eredeti szándékaiktól. Nem tűrik a korlátokat, akik az útjukban állnak gondolkodás nélkül leépítik.

Ilyen a toronyba zárt Aranyhaj, akit mindig is hívogatott a rejtélyes lámpások titka. Nem törték meg a rabságban töltött évek, az első adandó alkalommal kereket oldott és zokszó nélkül hagyta hátra önös érdekektől vezérelt nevelőanyját.

Bak (XII.22-I.19)

A bak csajok a türelem és kitartás példaképei. Tökéletesen tisztában vannak céljaikkal, az önmegvalósításról senki nem képes lebeszélni őket.

A hercegnő és a béka című meséből ismert Tiana éppen ilyen vehemenciával állt ki elképzelései mellett. Saját éttermet akart, hát meg is valósította. Ki mert volna ellentmondani neki?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!