Egy 5 gyermekes anyuka alkotásai – Káprázatosak ezek a Disney olajfestmények!

0
6049

A Disney számtalan embert megihletett már, hétköznapi foglalkozásúakat ugyanúgy, mint művészeket. Éppen ezért jött létre a Disney Fine Art névre hallgató művészlista, ami azon tehetséges emberek jegyzéke, akik Disney témában alkotnak maradandót.

A lista egyik legújabb üdvöskéje az 5 gyermekes Heather Theurer. A nagycsaládos festő-illusztrátor elsősorban vallási, illetve fantasy olajfestményeket alkot. Egy nemzetközi képregény találkozón kapott felkérésnek tett eleget, amikor saját stílusában Disney-karaktereket kezdett ábrázolni.

A varázslatos mesejelenetekről készült olajfestményei pillanatok alatt követőkre találtak, a pozitív fogadtatás pedig arra sarkallta Heathert, hogy képeivel a Disney Expón is bemutatkozzon. Ez az út vezetett a Disney Fine Art művészlistáig, ahol immár bejegyzett tagként – némi jogdíj fejében- a festőnő árusíthatja is műveit.

A művésznő honlapján lévő galériában megcsodálhatjuk alkotásait, s ha megtetszik valamelyik nincs más dolgunk, mint e-mailben jelezni vásárlási szándékainkat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!