Micimackó Disney-film! – Megérkezett a Barátom, Róbert Gida szinkronos előzetese

0
6636

Tavaly röppent fel a hír, miszerint készül a Micimackó élőszereplős változata. Az alkotók nem váratták sokat a nagyérdeműt, máris megérkezett a mesefilm első szinkronos előzetese. A főszerepben Ewan McGregor alakítja az időközben felnőtt Christophert, azaz Róbert Gidát.

Hősünk régen maga mögött hagyta a gyermeki álomvilágot, a befutott üzletemberek hajszolt életét éli. Ugyan van családja, de munkája mellett sem feleségére, sem lányára nem jut elegendő ideje. Épp magába roskadva mereng egy padon, amikor régi barátja, Micimackó ráköszön. A történet kibontakozása közben az együgyű mackó mellett sorra teret kapnak a Százholdas pagony egyéb szereplői. Közösen vezetik vissza Róbert Gidát rég elvesztett önmagához és elhanyagolt családjához.

Az idei első élőszereplős Disney feldolgozásban Marc Forster rendező Ewan Mcgregor mellett olyan szereplőket vonultat fel, mint Peter Capaldi ( Z világháború, Bean – Az igazi katasztrófafilm) vagy Jim Cummings, híres szinkronszínész, Micimackó eredeti szinkronhangja. A magyar szinkronos változatban a Róbert Gidát alakító Ewan McGregor hangját Anger Zsolt, Micimackóét pedig Mikó István szolgáltatja. Barátom, Róbert Gida magyar bemutatója 2018. augusztus 2-ra lett kitűzve. 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!