Itt egy kis kedvcsináló: Mary Poppins visszatér mesefilm előzetes

0
5178

Elevenítsük fel az igazi klasszikust, sokunk kedvencét, az 1964-ben bemutatott varázslatos Mary Poppins történetét. 🙂

Az elfoglalt Banks család két gyermekük mellé keres nevelőnőt, ám az eleven testvérek mellett egy jelölt sem bírja a gyűrődést, mindaddig, míg színre nem lép Mary Poppins. A nevelőnő lazasága eleinte cseppet sem tetszik a családfőnek, ám a hölgy gyorsan belopja magát mind a gyermekek, mind szüleik szívébe.

2015 óta tudjuk, hogy készül a történet feldolgozása. Nos, máris itt van a várva várt trailer! A történet nem is feldolgozás, sokkal inkább folytatás, hiszen míg az első rész történései az 1900-as évek elejére tehetőek, most a gazdasági világválság sújtotta Londonban járunk 1930-ban. A Banks csemeték már felnőttek, a “kis” Michael 3 gyermekes édesapa. Egy családi tragédia kapcsán tér vissza Janet és Michael életébe az egykori nevelőnő.

Bár a karakter megformálója megújult (Julie Andrews-t Emily Blunt váltja) varázslatai és trükkjei a régiek, így a már tőle megszokott módon ismét színt és csodát visz a Banks család életébe. A hazai közönség karácsonykor, egész pontosan december 27-től üdvözölheti Mary Poppins legújabb kalandjait a mozikban. ❤ 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!