Végre! Megérkezett az Így neveld a sárkányodat 3. magyar nyelvű előzetese

Úgy néz ki Fogatlan is megtalálja élete szerelmét

0
9085

Az Így neveld a sárkányodat első és második része megérdemelten harcolta ki magának a közönség és a kritikusok elismerését is, köszönhetően a szívhez szóló történeteiknek, a lenyűgöző animációjuknak és a kreatív világalkotásuknak.

 

Hablaty és Fogatlan közös kalandjai most a harmadik filmmel véget érnek, és az előzetes alapján úgy tűnik, hőseink minden eddiginél nagyobb kihívás elé lesznek állítva: a Hibbant-sziget lakóinak életét egy Grimmel névre hallgató főgonosz keseríti majd meg, valamint ha ez nem lenne elég, egy hirtelen feltűnő nőstény sárkány és egy eddig rejtettnek hitt világ csak tovább bonyolítják a cselekményt.

A rendezői székben ezúttal is Dean DeBlois foglal helyet, a szinkronhangok is mind visszatérnek, Jay Barucheltől kezdve Kristen Wiigen és a második részben csatlakozó Cate Blanchetten és Kit Haringtonon keresztül a visszatérő Djimon Hounsou-ig és Gerard Butlerig (utóbbira azért kíváncsiak leszünk). Az új főgonoszt pedig az Oscar-díjas F. Murray Abraham (Amadeus) szólaltatja meg és Fogatlan is végre becsajozik egy Fényfúriával.

Íme a magyar nyelvű előzetes:

A magyar bemutatóra sajnos még sokat kell várni, 2019. február 28-án láthatjuk először a magyar mozikban. 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!