Akinek kisfia van biztos nem szorul segítségre, ha a Verdák című animációs filmmel kapcsolatban kérdezik. A Walt Disney és a Pixar 2006-ban rukkolt elő Villám McQueen történetével.

Verdák 3 első előzetes:

A piros versenyautó körüli események egy olyan világban játszódnak, amit különféle autók népesítenek be. Az alaptörténet szerint főhősünk épp egy versenyhelyszínre tart, ám az őt szállító kamion menet közben elalszik, a rázókövekre hajtva csomagtere kinyílik, és Villám McQueen legurul a rámpán. A kamion álmából felriadva mit sem sejtve halad tovább, McQueen pedig eszeveszett tempóban igyekszik követni szállítóját.

Azonban egy kereszteződést elvétve a régi és legendás 66-os út menti városkába téved. Az elhagyatott település összetartó autó közössége vegyes fogadtatásban részesíti McQueent, aki viszont egyértelmű nemtetszését fejezi ki Kipufogó-fürdő és lakói iránt egyaránt. Számos fordulat után a történet végére természetesen innen kerül ki piros főhősünk legjobb barátja (Cimbi), szerelme (Miss Sally), illetve későbbi mentora, a veterán versenyautó (Doc Hudson) is.

Verdák 3 második előzetes:

A film nagy sikert aratott a nézők körében, 2011-ben meg is érkezett a folytatás Verdák 2 címmel. A második rész kissé bonyolultabb szálon fut, egy kémtörténetet követhetünk nyomon, közben McQueen már négyszeres Szelep-kupa győztes. A filmben az autók mellett már hajók és vonatok is szerepelnek.

A Verdák 3 első előzetesét novemberben tekinthettük meg, majd januárban kaptunk egy hosszabb trailert, következő hónapban pedig  magyar szinkronos bemutatónak is örülhettünk. Annyi már biztosan kiderült, hogy vérre menő küzdelmeknek lehetünk majd tanúi. Egy kemény versenyen Villám McQueen borzalmas balesetet szenved, amiből még sikerül autóvá kalapálni, de rajtvonalra nem állhat többé. Versenyezhet viszont Vihar Jackson, a legújabb tehetség aki McQueen babérjaira tör. Azaz csak törne, ha Villám nem makacsolná meg magát és nem döntené el, hogy ha törik, ha szakad ismét versenyképes állapotba hozza magát.

Verdák 3 harmadik előzetes:

A Verdák 3-at az elsőfilmes Brian Fee rendezi, Villám hangja pedig ismét Owen Wilson lesz. Nem kell már sokat várnunk a Villám-Vihar csata végkimenetelére, az ígéretes Verdák 3 június 15-én kerül a magyar mozikba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!