Kiderült ki alakítja az élőszereplős Mulan főgonoszát

0
6676

Kína legnépszerűbb mondájának 1998-as Disney feldolgozása pillanatok alatt meghódította a közönséget. 2017 novemberében röppent fel a hír, hogy a rajzfilm élőszereplős feldolgozást kap. Az idő előre haladtával egyre több új infó lát napvilágot a készülő filmmel kapcsolatban. Mulan szerepére bő egy év keresgélés után választották ki Liu Yifei, 31 éves kínai színésznőt, aki több, mint 100 jelöltet utasított maga mögé.

Liu Yifei lesz Mulan az élőszereplős Disney mesében….

Ezúttal a Mulan főgonoszának kilétére derült fény. Az apja helyett harcba vonuló hős leány főellenfelének karakterét Jason Scott Lee alakítja majd. Az amerikai színész és harcművész 1966-ban született. Olyan filmekben láthattuk, mint a Lilo & Stitch, Sárkány: A Bruce Lee story vagy a Dzsungel könyve (Maugli szerepében).

Jason Scott Lee, mint Bori Khan lesz Mulan ellensége

A filmet Kínában, Új-Zélandon és Ausztráliában forgatják. A munkálatok már nagyban zajlanak, Nici Caro rendező egy interjúban azt nyilatkozta, hogy az alkotásban egy rajzfilmes betétdal sem fog elhangzani. Később, látva a rajongói elégedetlenséget módosított kijelentésén. A kész műre még kicsit várnunk kell, az élőszereplős Mulan a tervek szerint 2020 március 27-én kerül az amerikai mozikba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!