Készülőben a Szörnyella film – A 101 kiskutya negatív főhőse élőszereplős alkotásban

0
6966

Nem győzzük kapkodni a fejünket, annyi élőszereplős Disney-feldolgozás készül napjainkban. Úgy tűnik, az animációs nagyhatalom igyekszik a vérbeli rajongók kedvére tenni, amikor nem csak a szép, szerelmes történeteket öltöztetik új köntösbe, hanem negatív főhősről is készítenek egész estés feldolgozást.

Egyik ilyen jövőbeni terv a 101 kiskutya fő gonoszának megfilmesítése. Eddigi tapasztalataink szerint 2 fajta feldolgozás lehetséges. Az eredeti mese pontos mása készül, csak a történetben szereplő karaktereket valódi színészek hozzák (A szépség és a szörnyeteg), illetve amikor előzményt vagy két rész közti kitöltő sztorit ismerhetünk meg. (Demóna)

A Szörnyella című alkotás esetében ez utóbbiról lesz szó, megismerhetjük a fekete-fehér dáma történetét, tanúi lehetünk miként válik kutyagyűlölő szőrmemániássá. Az előkészületek nagy erővel zajlanak, hiszen a híresztelések szerint 2018-ban mozivászonra kerül az alkotás. Annyit már biztosra lehet tudni, hogy a rendezést Alex Timbertre bízták, a hóbortos és gonosz arisztokrata hölgyet pedig Emma Stone alakításában üdvözölhetjük.

Izgatottan várjuk a 101 kiskutya kerettörténetét, na meg a Pókember 2 és a Kaliforniai álomból ismert Emma Stone átszellemülését örökké szivarral hadonászó, labilis De Frász kisasszonnyá.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!