Köztudott, hogy a Disney korábbi klasszikusainak zömét élőszereplős feldolgozásban kívánja újra vászonra vinni. Napjainkban nagy sikerrel dübörög A szépség és a szörnyeteg élőszereplős feldolgozása, mely máris meghaladta a bűvös egymilliárd dolláros bevételt.

Az Aladdin máig az egyik legsikeresebb 2D-s animációs film, 5 kategóriában is Oscar jelölést kapott. Így hát nem csoda, hogy élőszereplős verzió is készül belőle. A John August által írt forgatókönyv nyomán készülő filmet Guy Ritchie rendezésében 2017 júliusában kezdi forgatni a The Walt Disney Company.

A lámpa híres szelleme, Dzsini alakítására az alkotók Will Smith-t kérték fel, aki a híresztelések szerint még nem mondott se igent, se nemet. A korábbi filmjeiből nagydumásként ismert színész igazi főnyeremény lenne, hisz köztudottan kellemes hangú, jó előadóművész is, a szerep pedig dalokban bővelkedő.

Will Smithnek sem jönne rosszul egy adag garantált Disney siker, mert az elmúlt időszakból 2 kevésbé jól sikerült filmet is jegyez. A színész abban az előkelő helyzetben van, hogy elsőként kérték fel a szerepre, s válaszától teszik majd függővé kiket invitálnak még játékra. A filmet várhatóan 2018-ban tűzhetik műsorra a mozik, így a lezser színésznek nincs sok ideje a töprengésre.

Bízunk benne, hogy a Man In Black vicces ügynöke rábólint Dzsini megformálására, és az eredeti meséből ismert, néhai Robin Williams – Dzsinni szinkronhangja – által magasra tett lécet is sikerül megugrania ebben a számára tán kissé idegen szerepben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!