Elemi teljes mese

0
4962

Ha szereted a varázslatos meséket, akkor az Elemi című film neked való! Ebben a filmben a Disney és a Pixar bemutatja, hogy milyen lenne, ha a négy elem – a tűz, a víz, a föld és a levegő – olyan lények lennének, akikkel beszélgethetünk, barátkozhatunk, vagy akár szerelmesek lehetünk. Parázs és Örvény egy ilyen elemi pár, akik különböző világokból jönnek, de mégis egymásra találnak.

Parázs egy tűzlány, aki mindig készen áll az akcióra, és nem fél kimondani a véleményét. Örvény egy vízfiú, aki szeret viccelődni, és élvezi az életet. Amikor találkoznak, először nem értik egymást, de hamarosan rájönnek, hogy sok közös van bennük. Együtt elindulnak felfedezni az elemi világot, amely tele van csodákkal és veszélyekkel.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi történik Parázzsal és Örvénnyel ezen az izgalmas utazáson, akkor nézd meg az Elemi című mesét ingyen a Mesék Most oldalán! Itt megnézheted a film előzetesét, láthatsz képeket, olvashatsz érdekességeket és még sok mást. Az Elemi egy olyan mese, amelyben megtudhatod, hogy hogyan lehet összhangban élni a természettel, és hogyan lehet elfogadni másokat és magunkat. Az Elemi egy mese, amelyet minden korosztály élvezhet!

Elemi teljes mese

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!