A kis hableány teljes mese

0
3579

Ha szereted a meséket, amelyekben a varázslat, a zene és a szerelem összefonódik, akkor ne hagyd ki a 2023-as A kis hableány című filmet, amelyet a Disney és a Pixar közösen készített! Ebben a filmben megismerheted Ariel történetét, aki egy gyönyörű és bátor hableány, aki mindig is szeretett volna emberként élni. Egy nap megment egy herceget egy hajótöréstől, és beleszeret belé. De hogy találkozhasson vele újra, meg kell kötnie egy veszélyes alkut Ursula tengeri boszorkánnyal, aki el akarja foglalni az egész óceánt.

A kis hableány egy lenyűgöző film, amelyben megelevenednek Hans Christian Andersen klasszikus meséjének szereplői. Ariel mellett megismerheted Sebastiant, a rákot, Ficánkát, a halat, Hablatyot, a sirályt és még sok más vidám állatot. A film tele van dallamos és felejthetetlen dalokkal, mint például a Vár rám a föld (Part of Your World), Ringat a víz (Under the Sea), vagy A lány csókra vár (Kiss the Girl).

Ha kíváncsi vagy rá, hogy vajon Ariel megtalálja-e az igaz szerelmét, és hogyan győzi le Ursula gonosz terveit, akkor nézd meg A kis hableány című filmet ingyen a Mesék Most oldalán! A kis hableány egy olyan film, amelyben megtanulhatod, hogy milyen fontos az álmaidért küzdeni, és hogy milyen csodálatos dolog szeretni és szeretve lenni. A kis hableány egy film, amelyet mindenki imádni fog!

A kis hableány teljes mesefilm

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!