10 érdekesség Elzáról, amelyről csak kevesen hallottak

3
9817

2013-ban került mozikba a Jégvarázs című 3D-s animáció, ami szinte azonnal meghódította az egész világot. A történet egyik főszereplője, Elza, tán a legkedveltebb Disney-hercegnő. Íme néhány érdekesség a népszerű karakterről 🙂

2Eredeti tervek

Köztudott, hogy a Jégvarázs nem más, mint a Grimm féle Hókirálynő feldolgozása. Walt Disney már a 70-es években szerette volna megvalósítani ez irányú ötleteit, de akkoriban még nem állt rendelkezésre olyan technológia amivel megoldható lett volna az animáció atyjának minden elképzelése.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Tiszteletem!

    Ha a beharangozott hírek szerint Elza hivatalosan is homoszexuális (leszbikus) lesz, és nem barátja, hanem (szintén meleg) barátnője lesz, akkor nem egészen értem, hogy ezt a 10 érdekesség között nem említik meg? Másrészt eléggé nehéz lesz ezek után jó érzésű szülőknek bármilyen Disney előadásra elvinni a gyereküket, ha nem tudhatjuk, hogy kiből milyen karakter lesz? Erről miért nem tesznek említést?

    • Egyelőre ez még csak a mesét kedvelők nagyon kis részének fejében egyfajta vágyálom, hogy a Disney tegye Elzát leszbikussá. Ha ezt a Disney megerősíti, frissíteni fogjuk a listát, de remélhetőleg erre még nem kerül sor.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérlek, hogy írd ide a hozzászólásodat!
Kérlek, hogy írd ide a neved!